Eten & drinken

Geniet van de Aziatische en Italiaanse keuken bij B&B Porcini

Ratcha en Jaap genieten ervan om in de keuken mooie en bijzondere gerechten te bereiden voor onze vrienden en onze gasten. Veel inspiratie vinden we in de Aziatische en Italiaanse keuken en we zijn telkens op zoek naar nieuwe ideeën en producten. Wij delen onze passie graag ook met u.

ONTBIJT

Elke morgen serveren wij een uitgebreid Porcini-ontbijt met een dagelijks wisselende warme verrassing. U kunt uiteraard aangeven wanneer het ontbijt in de tuinkamer voor u geserveerd mag worden. Bij mooi weer serveren we het ontbijt ook graag op het terras.

We beginnen met een coupe van Griekse yoghurt en vers fruit met diverse bijzondere toppings. Vervolgens serveren we u de warme verrassing. Daarna bereiden we graag de eitjes van onze eigen kippen naar uw keuze.

Tenslotte is er zelf gebakken volkorenbrood, diverse broodjes en beleg om het ontbijt te completeren. We serveren bij het ontbijt natuurlijk vers fruitsap, versgemalen koffie en bijzondere losse theesoorten.

* De kosten van dit ontbijt zijn bij de kamerprijs inbegrepen.

PRIVATE DINING

Op verzoek bereiden we voor onze gasten ook een drie gangen menu bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht. We maken zoveel mogelijk gebruik van verse duurzame producten en veelal zijn daar paddestoelen bij inbegrepen.

Ratcha verzorgt graag een Thais diner met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Tevens kunt u daarbij aangeven of het mild, pittig of zeer pittig gekruid moet worden. Jaap gaat graag voor u in de keuken om een Italiaans menu te bereiden met eveneens de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Uiteraard hebben we bijpassende drankjes voor u beschikbaar. Voorgaande menu’s serveren we voor minimaal 2 personen voor €27 per persoon exclusief drankjes.

Graag horen we uiterlijk tijdens het ontbijt of u gebruik wilt maken van deze private dining. Ook het diner kan op verzoek op het terras worden gebruikt.

SNACKS

Heeft u trek in een kleine snack dan kunnen we u ons assortiment Thais streetfood van harte aanbevelen. Het is heerlijk genieten in de tuin met een hapje en een drankje op ieder gewenst moment tussen 15.00-22.00.

Het Thais streetfood serveren we voor minimaal 2 personen voor €8 per persoon.

Wij horen graag uw ervaring over uw verblijf in B&B Porcini. Laat hier uw reactie achter!

Natuur, cultuur en rust in stijl

Tot gauw, bij B&B Porcini!